#MH13

Buren

Jag avbryter mitt vanliga bloggande för något viktigt. Årets tema för Musikhjälpen är: Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet – Din musik räddar liv! Mer om Musikhjälpen finns här. Och direktlänk till inslaget i radio och teve om projektet finns här.

I år bidrar totalt 48 författare och illustratörer inom Författarförbundets Barn- och Ungdomssektion med ett helt unikt bidrag. Vi skriver en stafettjulsaga tillsammans. Boken auktioneras ut via Musikhjälpen och den som ropar in den får boken och blir inskriven i sagan. Pengarna går till musikhjälpens insamling som räddar liv. Jag är en av de som skriver, tillsammans med flera klart mer lysande stjärnor som Ulf Stark, Niklas Krogh, Jenny Jägerfeld, Lin Hallberg, Katarina von Bredow, Stefan Casta, Sören Olsson, Mårten Melin, Ingrid Olsson, Mårten Sandén, Mats Wänblad, Petrus Dahlin, Kerstin Lundberg-Hahn etc.

I skrivande stund är budet 6 400 kronor. Inte illa.

Var med du också och önska dina favoritlåtar eller (ännu bättre) lägg bud på julsagan, gå direkt till auktionen här, det kan bli din bästa julklapp! Och följ #mh13 på twitter.

Värd att vänta på!

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s